Advies: Wijzig je wachtwoord

Deze week is er een onbekend aantal wachtwoorden van e-mailadressen bij hostingpartij YourHosting uitgelekt. Het bedrijf heeft daarom uit voorzorg alle wachtwoorden van alle e-mailaccounts van haar klanten gereset.

Heb je ook een hostingpakket bij YourHosting (of dat gehad)? Gebruik(te) je daarbij hetzelfde wachtwoord als dat je nu bij ons voor je e-mailadres of klantenpagina doet? Neem het zekere voor het onzekere en pas dan ook je wachtwoorden bij ons aan!

Dit is een mooi moment om even na te denken over hoe je omgaat met je wachtwoorden. Dit blog-artikel kan daarbij helpen.

De belangrijkste tip in dit geval: probeer altijd voor ieder account een eigen wachtwoord te gebruiken. Ook al wordt er dan ergens een wachtwoord gekraakt, is dat nooit te gebruiken voor een andere dienst.

vrijdag 21 februari 2020, 10:30

Betrokken servers

Deze melding heeft betrekking op de volgende servers, IP-adressen of diensten.

Heb je een hostingpakket bij YourHosting (of dat gehad)? Gebruik(te) je daarbij hetzelfde wachtwoord als dat je nu bij ons voor je e-mailadres of klantenpagina doet? Neem het zekere voor het onzekere en pas dan ook je wachtwoorden bij ons aan!

Updates

Er zijn nog geen updates geplaatst.